Top

Betaling

112inktcartridges.nl biedt u de volgende manieren om te betalen:
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd
Uitgebreide uitleg en informatie over iDeal kunt u vinden op de website van iDeal.Paypal
Of het nu op Marktplaats of eBay of elders op internet is, u hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

Uitgebreide uitleg en informatie over Paypal kunt u vinden op de website van Paypal.Overboeking
Ook wanneer u niet internetbankiert en geen Paypalaccount heeft is het mogelijk om van onze webwinkel gebruik te maken. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid dat u middels een overboeking  betaalt. De gegevens die u hiervoor nodig heeft ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling. Schrijf deze gegevens handmatig over, aangezien deze in de orderbestiging die u per e-mail ontvangt niet meer getoond worden. 

Mocht u van deze betaalwijze gebruik maken, houd er dan rekening mee dat het meestal een aantal dagen duurt voordat uw betaling bij ons binnen is. De leveringstijd is met deze betaalwijze dan ook doorgaans langer dan wanneer u met iDeal of Paypal betaalt.


Wanneer uw betaling bij ons binnen is wordt uw order verwerkt en ontvangt u de bestelde producten zo spoedig mogelijk.