Lege Dvd MediaWeergave:


Lege DVD media voor al uw data opslag

Welkom bij 112inktcartridges.nl, dé webshop voor al uw print- en data-opslag benodigdheden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit printers, cartridges én lege DVD media. Op deze pagina leest u alles over onze DVD's en waarom ze zo'n uitstekende keuze zijn als het gaat om professionele data-opslag.

Waarom kiezen voor onze DVD media?

Het gebruik van DVD's heeft vele voordelen als het gaat om dataveiligheid en -opslag. Zo zijn de disks gemakkelijk beschrijfbaar en bieden ze een grote opslagcapaciteit zodat u alle belangrijke bestanden kunt opslaan zonder dataverlies te riskeren. Bovendien zijn de DVD's relatief goedkoop in aanschaf waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen.

Bij 112inktcartridges.nl vinden we het belangrijk dat u altijd kunt rekenen op hoge kwaliteit producten. Al onze merken staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid zodat u met een gerust hart uw belangrijke documenten en foto's kunt opslaan.

Welke soorten DVD's bieden wij aan?

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan lege DVD’s variërend van standaard tot Rewritable (RW) disks. Onze leveranciers leveren alleen A-kwaliteit brands die stuk-voor-stuk geschikt zijn voor uw dataopslag. Wij bieden onder meer de volgende soorten DVD’s aan:

Standaard DVD

Dit is het meest voorkomende type en wordt gebruikt voor permanente opslag van gegevens. Deze disks kunnen één keer worden beschreven en daarna niet meer gewist of aangepast worden.

Rewritable (RW) DVD

RW DVD's zijn herschrijfbaar en kunnen dus meerdere malen gebruikt worden. Dit maakt ze erg handig als u bijvoorbeeld regelmatige updates wilt maken van uw digitale bestanden.

Hoe kunt u onze DVD media bestellen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die onze DVD media te bieden hebben? Bestellen kan gemakkelijk via onze website. Selecteer simpelweg het gewenste merk en type, vul uw adresgegevens in en dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd.

Mocht u vragen hebben over welk type DVD het beste past bij uw gebruiksscenario, neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon. We helpen u graag verder – ook als het gaat om print-oplossingen!

Maak nu een veilige back-up van al uw waardevolle data en bestel vandaag nog onze kwalitatieve DVD media!